Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е поискал повече време от

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е поискал повече време от
Коментари Харесай

Борисов поиска повече време от президента и обеща да не е премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е изискал повече време от президента Румен Радев преди връчването на първия изследователски мандат. Това стана ясно след приключването на консултацията на групировката му при президента.

С няколко дни “, посочи Борисов, до момента в който не престават да текат договарянията сред неговата партия и новото обединяване от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “.

За следващ път по време на срещата и пред медиите след нея Борисов акцентира, че единственото устойчиво и дълготрайно държавно управление ще бъде точно с тях.

Борисов посочи, че представители на двете страни се срещат „ всекидневно “, само че към този момент не „ сме се разбрали за нищо – step by step ”.

На въпрос дали ГЕРБ към този момент имат проектокабинет Борисов отвърна, че огромна част от депутатите му са някогашни министри.

За 10 минути може да ги напишем “, разяснява Борисов.

Той също по този начин даде обещание да не е министър председател.

Три пъти съм бил министър председател – три за благополучие “.

Той посочи, че на масата стоят разнообразни разновидности – както министър председател да бъде специалист, по този начин и политик. Варианти има и за държавно управление без втората политическа мощ, само че Борисов не желае да ги разисква преди да е „ привършен “ шанса за съглашение с нея.

Надявам се и Вие да ги убеждавате “, приключи Борисов и за следващ път в неговата политическа кариера даде съвет по какъв начин медиите да си правят работата.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР