Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Поморие,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Поморие,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Поморие: Агресията на Русия трябва да бъде спряна незабавно и ние затова сме толкова твърди в подкрепата за Украйна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в Поморие, където бе посрещнат от кмета на общината Иван Алексиев, претендентите за народни представители Жечо Станков, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Бургаския МИР и Георг Георгиев, някогашен зам.-външен министър. 
 
Борисов беше посрещнат от украинци, които са намерили леговище в България. " Тук сме в успокоение. Благодарим ви персонално и от името на украинските деца и общественост ", сподели представител на украинската общественост в България.
 
" Да свършва по-бързо тази война - за Украйна неприятно, за хората неприятно, за света неприятно. Децата не би трябвало да страдат. Затова като партия взехме решение вместо за предизборна акция да дадем парите за украинските деца - да се порадват една седмица. Това са следващите наши другари от Украйна ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
 Борисов на среща с украински представители Борисов на среща с украински представители Източник: Скрийншот/Facebook
Украинският представител сподели, че ще се срещнат след изборите, когато Борисов ще е още веднъж министър председател на България. " Надявам се скоро да тече спокоен живот в Украйна. Агресията на Русия би трябвало да бъде спряна неотложно и ние по тази причина сме толкоз твърди в поддръжката за Украйна ", акцентира Борисов. 
 
Тези 44 деца са на културно-образователен продан. Сътрудничеството, което направихме с Алекс (украинският представител, бел. ред.) е плод точно на тези дългогодишни връзки. Започнахме тази инциатива още през юни, когато Алекс влезе по отношение на нас ", изясни Георг Георгиев. 
 
Аз се надявам, че няма да ни обвинят, че го вършим за изборите, защото организацията е още от юни. Ние преди време започнахме да лекуваме и украински бойци във ВМА, съобщи някогашният министър председател.
 
Лидерът на ГЕРБ се срещна и с украинските деца, които са на културно-образователен продан в Поморие. " Слава на Украйна ", поздрави ги той. " Героям популярност ", дадоха отговор те. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР