Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес заяви, че “софтуерът и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес заяви, че “софтуерът и
Коментари Харесай

ДБ: ДАНС и прокуратурата да поискат от Борисов имената на четиримата господари на машинния вот |

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов през днешния ден съобщи, че “софтуерът и цялата скица по машинното гласоподаване се управлява от 4 души от “Да, България ”. Ако това беше следващата дебелашка смешка на някогашния министър председател, щяхме да му отговорим, че нашата Четворка очевидно е като Петорката от Кеймбридж, отпред с Ким Филби, вербувана от Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) да работи за болшевишка Русия. И по тази причина, контролирайки изцяло изборните резултати, оставя ГЕРБ с толкоз високи резултати.

Ние обаче сме сериозна политическа мощ и не можем да си позволим да отминем с подигравка сходни обвинявания. Те освен засягат директно името на “Да България ”, само че и подриват доверието в изборния развой. А това е въпрос и на националната сигурност, тъй като в случай че някой може да управлява резултата от изборите, то той управлява и властта в страната.

Затова призоваваме ДАНС и прокуратурата да изискат от Бойко Борисов имената на четиримата, които съгласно него са господари на машинния избор - с цел да бъде предотвратено голямо изборно закононарушение. Ако няма такива “контрольори ”, призоваваме господин Борисов обществено да отдръпна думите си и да изиска опрощение от жителите на България, че за следващ път ги е излъгал “с двеста ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР