Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на посещение в Бургас,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на посещение в Бургас,
Коментари Харесай

Борисов попиля Киро: Дезертьор! Опитвате се да замитате грешките и пишете постове за меки китки

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на посещаване в Бургас, дружно с Томислав Дончев, Даниел Митов, Асен Балтов и още куп известни фрагменти на ГЕРБ.

Той поде речта си, поздравявайки всички сполучливи кметове на партията.

„ Който кара по автомагистрала „ Тракия “, откакто година и половина не се поддържа, тя към този момент е рискова. Средната лента не е добре. Тировете карат в спешната, а всички в дясно.

Това донесоха ръководещите. Това не им ли беше задоволително? Цяла предизборна акция построиха върху „ Хемус “ “, сподели Борисов.

„ Не инцидентно в последния ден, когато се разбра, че няма да вършат държавно управление, излезе Агенцията за държавен и финансов надзор. От там признават, че не откриват безусловно никакви неправда в секторите 7,8 и 9 от строителството “, с вик оповести Борисов.

„ Лъжата шестваше във всички студия. Лъжата и компроматът бе вашата съществена вест “, сподели той.

„ Знаете ли за какво няма да имаме държавно управление? Защо беше построен този обществен облик, че някакви положителни хора се пробват да вършат промени? Ама се подвигнаха цените на ток, бензин, нафта, самун и олио. Никакво държавно управление! “, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ укори министър председателят в оставка Кирил Петков, че в петък (8 юли) е споделил, че е направил каквото би трябвало, в този момент всичко ще е на плещите на служебното държавно управление.

„ Абе беглец, вие дезертирате от това, което ни нанесохте “, сподели той.

„ Те знаят за неуспеха си и, че би трябвало бързо да избягат. Нямаше по какъв начин, когато Слави Трифонов се дръпна и Има Такъв Народ се махнаха от обединението, да не желаеме избор на съмнение. След два три месеца обаче те отново сами щяха да изчезнат “, сподели Борисов.

Борисов огласи, че Асен Василев е изискал смяна за закона на хазарта. „ Опитва да си замети следите, само че схемите му се провалиха. Остава им опорката, че видите ли, в случай че те ръководят купища закони за битка с корупцията ще бъдат прокарани. Тяхната промяна бе, да се опитата да сложат Рашков отпред на КОНПИ “, сподели той.

По думите му от цялата пропаганда за огромна правосъдна промяна, за 7 месеца, има импортирани единствено 3 законопроекта, от които единствено 1 е признат.

„ 7 месеца, а тези момчета са от година и половина министри. Оказва се, че при всяка казуса обстановка е забъркан служител на реда. Убеден съм, че когато следствието си свърши работата, се окаже, че има доближени на ведомството “, сподели той.

„ Чух бабите в трамвая да си приказват по тая тематика, да не се чудите от къде съм го чул “, призна си водачът на ГЕРБ.

„Пишат единствено мислителни постове за меките китки“, подигра се Борисов на последната обява в профила на Кирил Петков, която бе редактирана часове след публикуването й.

По думите му Политическа партия са изгонили аматьорски съветските дипломати, само че все пак ГЕРБ е бил изкусен и ги подкрепил.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР