Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави актива на партията по

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави актива на партията по
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ честити рождения ден на ДПС: Пазим устоите на демокрацията

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави актива на партията във връзка 4 януари, рождения ден на групировката. Той пусна послание към членовете на партията в профила си във фейсбук. “Навършват се 29 години от основаването на Движение за права и свободи и това е мотив да се поздравим за постигнатото в името на мира и на демокрацията, в името на правата и свободите в нашата Родина и да си пожелаем нови триумфи ”, стартира Карадайъ.

Той напомня времето, когато е основана партията, когато обществото било разграничено и разединено. “Беше време за огромния избор за бъдещето на България. Тогава ние избрахме мира и демокрацията пред реваншизма и омразата ”, написа водачът на Движение за права и свободи. Именно тогава Движение за права и свободи взела участие интензивно и “съзидателно ” в построяването на основите на демокрацията, с цел да бъдат основите здрави и процесът да е необратим. “Тогава нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган начерта вероятностите за развиване, сподели пътя на страната и изискването за това, а точно: България да е част от евроатлантическите структури ”, споделя Карадайъ.

Той заключава, че към този момент 29 години Движение за права и свободи стои съществено на политическата сцена и отстоява правата и свободите на българските жители, достолепието на всеки един човек, устоите на демокрацията в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР