Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и евродепутатът Искра Михайлова са

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и евродепутатът Искра Михайлова са
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са кандидатите за президент и вицепрезидент на ДПС

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и евродепутатът Искра Михайлова са претендентите за президент и вицепрезидент на Движението за права и свободи. Това разгласи преди медиите Юнал Лютфи, член на Централното оперативно бюро на партията.

Кандидатурите бяха импортирани в ЦИК, а Лютфи дефинира днешния ден като " исторически " за Движение за права и свободи.



Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ с евродепутатите Илхан Кючук и Искра Михайлова (отляво надясно)/Архив/БГНЕС

Ние към този момент минахме този стадий на балансьори и без Движение за права и свободи мъчно би се направило устойчиво държавно управление за България, разяснява Юнал Лютфи.

Движение за права и свободи издига извънреден президент - известен, пореден, предвидим, в който може да се влага доверие, добави Лютфи.

За първи път в политическото си битие се чака Движение за права и свободи издига личен претендент за държавен глава. На предходните избори те поддържаха Пламен Орешарски, публично повдигнат от Инициативен комитет.

На въпрос на Българска национална телевизия кого биха подкрепили от Движение за права и свободи, в случай че претендентите им не стигнат до балотаж на президентските избори, Емел Етем отговори, че този въпрос занапред ще се разисква в партията.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР