Лидерът на демократите Джо Байдън и съперниците му за президентската

...
Лидерът на демократите Джо Байдън и съперниците му за президентската
Коментари Харесай

Първи голям дебат между демократите преди президентските избори в САЩ

Лидерът на демократите Джо Байдън и противниците му за президентската кандидатура на идващите избори (2020 година) Елизабет Уорън и Бърни Сандърс спориха за опазването на здравето в третия междупартиен спор, съобщи BBC.
Дебатът в Хюстън, Тексас, беше първият път, когато тримата излязоха дружно един против различен, прецизира БГНЕС.
Байдън нападна осъществимостта на универсалния здравен проект на Сандърс, до момента в който Уорън и Сандърс опазиха мярката.
Евентуалният претендент на демократите за Белия дом ще бъде разгласен на партийната спогодба идващия юли, преди президентските избори през ноември.
Ключовите въпроси за демократите до 2020 година
Здравеопазването, което беше основна тематика по време на предходните диспути, беше първият въпрос в дебата през вчерашния ден.
Байдън разкритикува проекта на Сандърс " като прекомерно безценен " за приложение и сподели, че вместо това страната би трябвало да се концентрира върху подобряването на Закона за налична грижа на президента Барак Обама.
Уорън отбрани политиката, като съобщи, че фамилиите би трябвало да се оправят с несъразмерните сметки за опазване на здравето в този момент и единствено по-заможните лица и корпорации ще имат изгода от проекта.
В своето встъпително слово множеството от претендентите нападнаха президента Доналд Тръмп, обвинявайки го, че е спорен водач и го упрекнаха в расизъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР