Лидерът на Чеченската република се обърна към САЩ, след критики

...
Лидерът на Чеченската република се обърна към САЩ, след критики
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: Изгубиха ли си ума в Щатите?

Лидерът на Чеченската република се обърна към Съединени американски щати, след рецензии с апел за освобождение на политзатворници:

" Научих, че Държавният департамент на Съединени американски щати е угрижен за ориста на, както се споделя, „ незаслужено арестувани “ в Чеченската република. В известието на американския отдел има апел за освобождението им. Очаквах по-разумно изказване, само че се оказа, че създателите на апела на Държавния департамент към момента са тези невежи, които не схващат какви пълномощия има ръководителят на съставното образувание на Руската федерация и кои структури са му подчинени и кои не са.

Министерството на вътрешните работи, прокуратурата, Следствения комитет, ФСБ и други са районни отдели на федерални структури, които са подчинени на федералния център, т.е. на Кремъл. Ръководителят на субекта, съгласно законите на Руската федерация, не може да осъжда, помилва, задържа, освобождава.

Изгубили ли са си мозъка там в Щатите?

Нека ви припомня, че това го декларира Държавният департамент на Съединени американски щати – същата страна, която държи пандизчии в пандиза в Гуантанамо без съд и следствие. Изтезанията и тъгите в този лагер към този момент са толкоз добре познати на всички, че Холивуд прави филми, основани на тези обстоятелства.

И какъв брой още такива секрети затвори са разпръснати по света от Централно разузнавателно управление на САЩ? А какво да кажем за извънсъдебните изтезания на чужденци благодарение на безпилотни летателни апарати? Да не преставам ли списъка? Потискането на коренното население и нарушаването на правата на имигрантите, отприщването на спорове в Сирия и Либия, расовата дискриминация, висок % на пандизчиите, смъртното наказване, полицейската грубост, бомбардировките на цивилни в Близкия изток...

Преди да дадете рекомендации по отношение на спазването на правата на индивида, Държавният департамент, научете се сами да ги спазвате. ", показва Кадиров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР