Лидерът на БСП връчи лично партийните книжки на влелите се

...
Лидерът на БСП връчи лично партийните книжки на влелите се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова връчи електронни карти на нови членове от Благоевградска област


Лидерът на Българска социалистическа партия връчи персонално партийните книжки на влелите се в партийните редици от Гоце Делчев и Благоевград повече от 60 души.

След старта на Националната акция за банкет на нови членове, оповестена през януари от Нинова, когато тя прикани всеки, който споделя полезностите и политиката на Българска социалистическа партия да се причисли към партията, се отзоваха доста младежи от Благоевград. Те бяха приветствани с „ Добре пристигнали “ в партията персонално от водача на българските социалисти на събитие в Историческия музей в града.

Освен новите членове в Българска социалистическа партия се завръщат и някогашни партийци, напуснали партията през годините поради противоречие с политиките на някогашни управления.

„ През последните месеци ползата и включването на нови членове значи, че има съществено осъзнаване на обстоятелството, че само Българска социалистическа партия е алтернативата на това ръководство. Защото единствено ние, от Българска социалистическа партия, можем да дадем друга непоклатимост и вероятност. Постъпването на нови членове в партията е самопризнание и към вас, които сте дали сили и сила през годините за тази партия “, акцентира водачът на Българска социалистическа партия, обръщайки се към присъстващите от актива на социалистите в Гоце Делчев, Сатовча и Благоевград.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР