Лидерът на БСП ще трябва да си почине няколко дни

...
Лидерът на БСП ще трябва да си почине няколко дни
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев разкри колко сериозна е била катастрофата с Корнелия Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия ще би трябвало да си почине няколко дни след случая, който претърпя през вчерашния ден в центъра на София. Това стана ясно от думите на аления народен представител Драгомир Стойнев. „ Видях колата. Ударът е бил сериозен. Корнелия Нинова е добре, само че ще би трябвало да си почине няколко дни. Опасявам се, че предходната болежка се е възобновила и отново ще се наложи да носи яката на врата си”, сподели още социалистът.

„ Дано не се стигне до там да си лее куршум”, съобщи той по отношение на това, че вчерашната злополука е втора за соцлидерката в границите на 2 месеца.

По мотив напрежението в редиците на алените Стойнев съобщи, че сега се имитира рецесия. „ Промяната в никакъв случай не се е приемала с ръкопляскания. Но когато желаеме да променим модела на ръководство на страната, би трябвало да променим и модела на ръководство в партията”, акцентира той.

Стойнев разяснява и различния бюджет на Българска социалистическа партия за идната година. „ Ако преди сме се замеряли с числа, в този момент желаеме съответни политики. Бюджетът на ГЕРБ не се отличава от предходните. Различното е, че ще се дават повече пари”, съобщи депутатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР