Лидерът на БСП обяви, че са близо до изпълнение на

...
Лидерът на БСП обяви, че са близо до изпълнение на
Коментари Харесай

Нинова: Искаме да разградим модела ГЕРБ

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи, че са покрай осъществяване на задачата си на локалните избори.

Напът сме да изпълним задачата, която си поставихме на тези избори – да се разгради моделът „ ГЕРБ ” в локалната власт и да стартира смяната. Най-яркият образец е от София. Почти на всички места вотът за партийните листи е нараснал по отношение на последните избори. Българска социалистическа партия, на локалните избори, се връща в локалната власт с нараснало доверие. Това разяснява водачът на партията Корнелия Нинова.

„ В няколко десетки общини печелим на първи тур. В още повече от това отиваме на балотаж, по предварителна информация. По всички тези линии Българска социалистическа партия усъвършенства резултата си, което ни прави щастливи и благодарим за доверието на хората ”, добави тя, написа nova.bg.

Според Нинова фактът, че на балотаж в София техният претендент Ваня Григорова се изправя против номинацията на ПП-ДБ и „ Спаси София ” Васил Терзиев говорело за това, че на гласоподавателите им е „ омръзнал моделът „ ГЕРБ ”. „ С времето Българска социалистическа партия потвърди на хората, че сме поредни и кардинални в битката със задкулисието, сделките, моделът „ ГЕРБ ” и сглобките ”, е мнението ѝ.

Очакванията на Българска социалистическа партия били, че абсурдът с машините за гласоподаване ще се отрази с намаление на изборната интензивност. „ Това не се получи. Оттам нататък следва да се беседва по Изборен кодекс, недостатъци в него. Този въпрос следва да се развие. Но най-малко не повлия на интензивността и хората не се поддадоха ”, обясни Нинова.

На балотажите тя разяснява, че не би призовала на никое място хора на Българска социалистическа партия да поддържат претенденти на ГЕРБ. „ Българска социалистическа партия остана единствената партия - алтернатива на този вид ръководство. Няма да предадем тази опция и хората, които стоят зад нас, поради две-три кметски места ”, акцентира водачът на партията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР