Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави българските учители, научни, просветни

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави българските учители, научни, просветни
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Да образоваме децата в любов към род и отечество

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поздрави българските учители, научни, просветни и културни дейци, посветили живота си на идеята да пазят и предават българската нематериалност. На празника тя бе в Самоков дружно с народния представител и зам.-председател на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, народния представител и зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев, както и с депутата Деян Дечев. По време на тържеството в града бе връчена и годишно присъжданата премия " Учител на годината ".
" Честит празник на буквите, на просветата, науката, културата и славянската словесност. Да пребъде делото на светите братя Кирил и Методий и на техните възпитаници. Благодарност на българските учители, научни, просветни и културни дейци, посветили живота си на най-благородна идея - да пазят и предават българската нематериалност. Тя ни е съхранила като народ в най-трудни години. На нея би трябвало да се опрем и през днешния ден ", съобщи водачът на партията. Тя прикани наред с почитта ни към светите братя Кирил и Методий, да помислим за днешните будители и за сложното им дело. 
Друг зов на Нинова бе родителите и учителите да бдят, защото стотици младежи е учат, а хиляди учат по неразбираеми учебници с сменена история и заличени български класици.  Да образоваме децата си в обич към жанр и родно място и в респект към българщината, обърна се още Корнелия Нинова. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР