Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска от лидерите на формациите

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска от лидерите на формациите
Коментари Харесай

Нинова протегна ръка към антиГЕРБ партиите заради Летище София

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска от водачите на обединенията „ ИТН “, „ Демократична България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ още през днешния ден да излязат с позиция по отношение на концесията на Летище София.

По думите на Нинова на съвещанието на държавното управление на следващия ден ще бъде гласувано да се отсрочат заплащанията на концесионера на летището за период от 10 години, само че той да получава такси и дивиденти за своята активност.

От Българска социалистическа партия сигнализират, че в последния миг кабинетът „ Борисов-3 “ сменя шефове на основни предприятия в страната, включително ръководители на лечебни заведения.

„ Едно от първите ни дейности при образуване на новия парламент и до образуване на ново държавно управление ще бъде да внесем мораториум върху такива покупко-продажби, които държавното управление на Борисов прави в последния миг “, прикани Нинова.

„ Дотогава приканвам и Слави Трифонов, и Христо Иванов, и Мая Манолова, всички, които сме се декларирали антиГЕРБ и за смяна на паралелната страна още през днешния ден да излезем с безапелационни позиции по тези въпроси “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР