Лидерът на БСП Корнелия Нинова остро атакува ГЕРБ за това,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова остро атакува ГЕРБ за това,
Коментари Харесай

В остър дебат Нинова нарече Радев бащата на хаоса в България.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова остро нападна ГЕРБ за това, че влиза в съглашателство с " Продължаваме промяната ", като я назова " изкуствено основан план от президента ".

Самия Румен Радев пък назова " бащата на хаоса в България ".

 

Името на основния прокурор беше забъркано в парламентарния спор за избирането на държавно управление.

Повод беше репликата на Любен Дилов от ГЕРБ, който загатна, че точно Гешев е повода Българска социалистическа партия да се отдръпна от договарянията на партията му сформиране на кабинет.

Не съм сигурен какъв брой постоянно госпожа Нинова си приказва с изкуствен интелект, само че съм сигурен, че среща с естествения разсъдък на основния прокурор Иван Гешев промени решението ѝ за присъединяване в държавно управление, съобщи Дилов

В поискано персонално пояснение от трибуната Нинова съобщи, че има едно име, което никой народен представител в залата не смее да произнесе през днешния ден - това на основния прокурор Иван Гешев. Тя отхвърли Гешев да е повлиял на решението ѝ за договаряния с ГЕРБ и уточни, че Българска социалистическа партия е единствената партия, в която прокуратурата е влизала в опит за вътрешнопартиен прелом, напомняйки за формираната инспекция поради изключването на Кирил Добрев.

Досега основният прокурор ви пазеше. Сега той реши да организира интервенция " Чисти ръце ", а вие решихте да е ограничите посредством противоконституционни закони

Нинова нападна ГЕРБ за това, че влиза в съглашателство с " Продължаваме промяната ", която назова изкуствено основан план от президента. Самия Румен Радев пък назова " бащата на хаоса в България ".

 

Парламентарната ни история познава политически взаимни отстъпки в името на България, само че това, което се гласоподава през днешния ден не е политически компромис и не е за България. Това е компромис на две подмолни кохорти в името на личното им оцеляване, заяви  Нинова по време на дебатите по желание на новото държавно управление.

Паралелната страна се прегрупира, с цел да възкръсне и да продължи да ръководи. Това прегрупиране минава и през трупове в последните дни, безусловно. И всичко това е обгърнато в целофан и се показва като евроатлатническо държавно управление, продължи Нинова. И подлага на критика, че евроатлантизмът на двете политически сили се свежда до гърчене на тил пред европейските сътрудници, оръжие за Украйна и поддръжка за джендърството.

Родихте еднорък и двуглав Франкенщайн, съобщи Нинова във връзка на бъдещото държавно управление.

Днес би трябвало най-малко двама джентълмени би трябвало да си отрежат по една ръка - не го правете в залата, с цел да не окървавите Народното събрание, излезте на открито, сподели Нинова.

Тя подлага на критика, че до момента в който са сглобявали държавното управление, не станало и дума за хората. Нямате управническа стратегия и са размятахте екселски таблици, подлага на критика тя. И изясни, че концепцията за опазване на обществените заплащания значи заледяване на приходите, което значи увеличение на бедността и неравенството.

Клехте се в името на народа и се прегрупирахте в името на мафията и оцеляването на 10-15 души, сподели Нинова.

Тя описа, че през днешния ден сутринта си направила опит и попитала изкуствения разсъдък - чат GPT, да напише тирада за корупцията и мафията. Справи се отлично роботът, написа ми 3 стр. за корупцията и мафията в България, сподели Нинова и цитира част от него.

Соцлидерката цитира и изявления от оня запис от съвещанието на Политическа партия, които остро подлага на критика.

И изясни, че е прочела всичко, с цел да потвърди че изкуственият разсъдък няма страсти - даваш му задачата и я извършва, естественият разсъдък има боязън и опит да се прикрие. Лидерката на Българска социалистическа партия разказа обединението като коалиция на страха, на имунитетите, на задкулисието, възобновяване на парелната страна, пералня на страха.

България има потребност от взаимни отстъпки в сложни моменти, само че обяснете какъв е този компромис, попита Нинова.

Няма да подкрепим тази коалиция и клуб на персонални ползи. Ние предложихме опция, тъй като не сме само партия, която подлага на критика. Имахме вид за същинско национално държавно управление, което да изведе България от рецесията, добави Нинова. И съобщи, че Българска социалистическа партия остава единствената опция на това държавно управление.

И подлага на критика " Възраждане ", че в петък ГЕРБ са им диктували текстове за правосъдната промяна в пленарната зала, а те ги предложили. Бяхте антиваксъри, а се ваксинирахте, срещу еврото сте, а си дължите парите в евро, обърна се тя към " Възраждане ".

Останахме единствената партия, която каквото споделя преди избори, прави след избори, добави Нинова.

Придържайте се към това, което споделя изкуствения разсъдък, тъй като естественият не е доста добър - допреди година бе в коалиция с тези, които през днешния ден назовава предатели, изнася оръжие за Украйна, скочи в отговор Деан Николов от " Възраждане ".

Днес се прави държавен прелом, зад който стои Централно разузнавателно управление на САЩ и американското посолство, съобщи Николов. И прикани да има КСНС.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР