Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че дава на съд

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че дава на съд
Коментари Харесай

Корнелия Нинова ще съди Десислава Атанасова за клевета

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че дава на съд за клюка депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова за манипулиране на формалното мнение на органи в България по приватизацията на " Техноимпекс ".
" Току-що си внесох държавната такса и завеждам до края на деня дело на Десислава Атанасова и солидарно на политическа партия ГЕРБ, тъй като тя показва тяхното мнение. Оттук нататък тези разногласия се вземат решение на плоскостта на правосъдните каузи - за всичко, в това число и за корист и манипулиране на мнение на публични органи. Имам поради, че госпожа Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществени закононарушения, че има осъществени инспекции и все пак, откакто към този момент е била осведомена, продължи да клюки и да лъже в общественото пространство ", съобщи Нинова, представена от БНР.
Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разяснява, че офанзивата против Корнелия Нинова е извънредно тежка, проявяваща се с клюки и операции.
Социалистите провеждат и митинг пред постройката на КЕВР на 15 декември поради фрапантното нарастване на цената на водата в 14 огромни града. По думите на Корнелия Нинова решението за по-високата цена не е аргументирано, взето е без публично разискване, а представителят на Българска социалистическа партия в Комисията за водно контролиране, в символ на митинг, няма да взе участие в съвещанието на КЕВР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР