Лидерът на БСП Корнелия Нинова нападна президента Румен Радев от

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова нападна президента Румен Радев от
Коментари Харесай

Нинова нападна Радев от Бузлуджа редом със `скритите сили и озлобеното лице на мафията` -

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова атакува президента Румен Радев от Бузлуджа, където партията организира обичайния си събор. 

Не е прав президентът Радев като ни, че оставяме страната в безпорядък. Оставяме финансово постоянна, стопански развита, обществено ангажирана страна. Друг провокира хаоса. Онези скрити сили които видяха опасност, че ще има правдивост, за откраднатите милиони, и се полакомиха за още милиони. Обединиха се и смъкнаха държавното управление. Грозното и озлобено лице на мафията изиска реванш против нежното начало на справедливостта, разгласи Нинова през днешния ден. 

Президентът е част от групата, която смъкна държавното управление, Нинова преди ден, когато Българска социалистическа партия върна неосъществен третия мандат за ръководство на президента Румен Радев. 

Нинова повтори, че " Русия е другарска страна " и че договарянията с " Газпром би трябвало да бъдат възобновени ". Тя се оплака, че болести тези й изказвания " пъкълът се изсипа на главата ми ". 

Тя се оправда пред множеството за ръководството дружно с дясна партия, като засяга " Демократична България ". Доказахме с дейности, че неолибералният модел е привършен. Доказахме, че държавна благосъстоятелност и дружество не е неприятна дума. За шест месеца държавните предприятия бяха оздравени, започнаха да работят на облага, да заплащат дивиденти, да натрупат активи и да заплащат заплати на служащи. Ето това е идеология ", изясни Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР