Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе пред парламента, за да

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе пред парламента, за да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова раздаде показно пари пред парламента

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова излезе пред Народното събрание, с цел да види митинга на родителите на деца с увреждания, които през днешния ден в Деня на детето разпънаха палатка в тревата зад Народното събрание, заяви Флагман.бг.
И ненадейно тя извади плик и показно пред всички го даде на една от дамите, които стояха там.
На въпрос на Флагман какво има в плика, Нинова отговори: „ Дарих 600 лева от заплатата си на една баба”.

Това водачът на Българска социалистическа партия обвърза с предлагането на Българска социалистическа партия преди месец в парламентарната зала да бъдат замразени заплатите на депутатите, което не бе признато от болшинството.

Запитана обаче дали това няма да се счете като пиар акция, Нинова отговори, че знае, че може да се прочете и по този начин, само че била значима обществената политика на нейната партия.

Флагман видя персонално парите в плика – 6 банкноти по 100 лева, намиращи се в плик, на който написа Народно заседание на Република България.





Самата Нинова сподели, че парите били за баба, която отглежда сама три деца сираци. Но ние разбрахме, че водачът на Българска социалистическа партия не е осведомена добре, защото дамата ни сподели, че отглежда две деца – момченца, няма наследствена пенсия, защото не й се поставя по закон. Парите тя раздели с бащата, който незабавно се появи на мястото. Оказа се онкоболен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР