Лидерът на Български възход и бивш служебен премиер Стефан Янев

...
Лидерът на Български възход и бивш служебен премиер Стефан Янев
Коментари Харесай

Стефан Янев се оплака, че измамници предлагат депутатски места срещу пари -

Лидерът на " Български напредък " и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев предизвести, че измамници се показват за членове на партията му, притеглят хора и им обещават депутатски места против пари.


" В разнообразни елементи на страната избрани лица, които се показват за свързани с " Български напредък ", настояват, че са упълномощени от мен, водят диалози и притеглят хора, които да вземат участие във образуването на партийните листи с претенденти за народни представители за идните предварителни избори. Обезпокояващо е, че в някои от случаите са поставяни избрани условия, включително и финансови ", написа Янев в писмо до медиите.

Той дефинира тези дейности като " недостойни, нечисти и провокативни " и съобщи, че те целят да дискредитират " Български напредък ". Стефан Янев съобщи, че той и управлението на партията му няма да позволен сходна процедура: " У нас има задоволително партии, които " търгуват " и удовлетворяват всевъзможни вътрешни и външни ползи. Ние няма да бъдем такава партия. "

По тази причина " Български напредък " ще издаде вътрешна заповед, с която само осен души ще бъдат оторизирани да построяват партийните структури в страната, разгласи Стефан Янев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР