Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров внесе документите в ЦИК за

...
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров внесе документите в ЦИК за
Коментари Харесай

„Атака“ се регистрира в ЦИК за местните избори


Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров внесе документите в ЦИК за локалните избори. Партията си е сложила за цел да усъвършенства резултатите от 2015 година, които по думите на Сидеров са били „ много зле “. Той е уверен, че ще реализиран по-добри резултати. Увереността му идва от наблюденията и срещите, които води всеки ден в страната.
Волен Сидеров разяснява също съществуването на парламентарната група на „ Обединени патриоти “. Според него в този формат няма по какъв начин да продължи да съществува.
По отношение на случая с ареста на ръководителя на национално придвижване „ Русофили “ Николай Малинов по следствие за шпионаж, съгласно Сидеров, това е „ поръчка, която ще удари по избора на ГЕРБ за кметове и в частност за София “.
„ По този метод действайки, прокуратурата основават проблеми на Борисов, не знам дали го вършат съзнателно или не са го решили. Изкуствено ще втвърдят доста хора гласоподаватели, които в този момент ще се възмутят от тези арестувания. Малинов е арестуван пред 12-годишната му щерка с 20 служители на реда, нахлули в къщата му. Такива подиуми несъмнено са с цел да всеят боязън “, счита Сидеров.
Мая Манолова може да получи непредвидена поддръжка от хора, настроени русофилски, предвижда Волен Сидеров. Той чака и още реакции от страна на Русия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР