Лидерът на Атака Волен Сидеров се спречка с мъж с

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров се спречка с мъж с
Коментари Харесай

Нов екшън с Волен Сидеров след пускането му от Първо РПУ ВИДЕО

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров се спречка с мъж с електрическа тротинетка и публицист, почнал да фотография случката, на бул. " Витоша " в София. Това се случва единствено няколко дни, откакто политикът беше арестуван в Първо РПУ.

Видеото от новата демонстрация на Сидеров беше публикувано в обществените мрежи, като от фрагментите се вижда, че в случая се намесва и брачната половинка му - Деница Гаджева, а с тях е и синът им.

Политическият водач и Гаджева настояват пред представилия се във видеото като публицист, че индивидът с тротинетката нарушавал разпоредбите за придвижване по пътищата.

За електричеките тротинетки е неразрешено придвижването в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за възбрана на влизане на колела. Максималната позволена скорост на придвижване е 25 км/ч.

" Шамари искаш, по този начин ли ", обръща се Сидеров към журналиста, след което стартира да бута и индивида с тротинетката.

Само преди 3 дни някогашният народен представител беше арестуван за 24 часа за безчинство, откакто нахлу в полицейското ръководство и стартира да държи сметка за какво там е била назначена полицайката Симона Радева, която е подпомагала Георги Семерджиев, прегазил две млади дами на бул. " Черни връх " на 6 юли. Той счупи и стъкло в припадък на гняв.

Малко по-късно беше изведен с кола за спешна помощ, като твърдеше, че е бил обичай от служителите на реда.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР