Лидерът на Атака и съпредседател на Обединените патриоти Волен Сидеров

...
Лидерът на Атака и съпредседател на Обединените патриоти Волен Сидеров
Коментари Харесай

Сидеров иска да спре говоренето за солидарност с Европа по случая `Скрипал`

Лидерът на Атака и съпредседател на " Обединените патриоти " Волен Сидеров прикани за привикване на незабавен съдружен съвет на ръководещите поради позицията на България по случая " Скрипал ".

Сидеров призова коалиционния съвет да бъде призован през днешния ден или най-късно на следващия ден. По думите му сега се видят диалози тъкмо по кое време да се организира срещата.

Той акцентира, че позицията на премиера досега - да не се гонят съветски дипломати от България - е била доста точна и правила. По мотив думите на зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, че България би трябвало да е солидарна с Европа по случая " Скрипал ".

" Призовавам ГЕРБ да не вършат неверни ходове, да не изричат отзиви, които могат да повлияят зле на дипломатическите ни връзки, с която и да е страна ", сподели Сидеров и призова  хората от екипа на премиера да се въздържат от изявления по тематиката.

Сидеров изрази мнението си, че България би трябвало да има уравновесена политика и да не гони съветски дипломати. Попитам дали Атака ще остане част от ръководещата коалиция, в случай че въпреки всичко страната ни изгони дипломати, той отговори:

" Силно се надявам и считам, че Бойко Борисов няма да направи подобен неверен ход - да експулсира дипломати. България има правото си на суверенно мнение - ние не сме подчинена страна ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР