Лидерът на „АТАКА, част от формацията на Обединените патриоти в

...
Лидерът на „АТАКА, част от формацията на Обединените патриоти в
Коментари Харесай

Бъдещето на Европа е в евразийски проект, според Сидеров

Лидерът на „ АТАКА ", част от групировката на Обединените патриоти в съдружно ръководство с ГЕРБ, удостовери възгледите си, че съгласно него бъдещето Европа е в „ евразийски план ", а участието в Европейски Съюз и НАТО е редно да се подложи на разбор. Това сподели той в студиото на „ Денят стартира с Георги Любенов " като добави, че не е проблем да е в идейни разлики с ръководещата партия.

Според Сидеров външната политика на Съединени американски щати е рискова, изключително в Близкия изток, а връзките на България с Турция би трябвало да са прагматични, тъй като тя е геополитическа мощ.

Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров съобщи, че от години е призовавал за съответни ограничения за оправянето с ромската престъпност, само че никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към същинските съгласно него виновници - непознатите сили и фондации, които по думите му са „ основали тази безредица ".

" Аз съм срещу конфликтите и кръвопролитията. Решението е в дръжавна политика, която не беше допускана от вън, по тази причина приканвам хората да стачкуват против тези външни сили, поради които обществото е разграничено ".

Волен Сидеров разгласи, че Оперативна програма са изрично срещу повдигането на цената на тока.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР