Лидерът на АБВ Румен Петков, известен с проруските си възгледи,

...
Лидерът на АБВ Румен Петков, известен с проруските си възгледи,
Коментари Харесай

Румен Петков брани изгонените руски дипломати

Лидерът на АБВ Румен Петков, прочут с проруските си възгледи, прикани последователите си да изпратят заедно изгонените съветски дипломати.

" Скъпи естествени хора,
В петък (1 юли) в 11:00 часа ще бъдем пред Руското Посолство в София, с цел да кажем на нашите другари - не ви споделяме " довиждане " и ще ви чакаме с " добре пристигнали ". Бъдете с нас, с цел да им покажем, че във времената на безумство не са сами ", написа Петков във фейсбук.

" Този презрян човечец стъпи с калните си обувки във властта, без да си дава сметка нито какво е това, нито се интересува от ползите на България. Но през днешния ден надмина и себе си, като разгласи, че ще изгони 70 съветски дипломати. Интересно е служебното държавно управление да откри кои са взели решението за преследване на тези дипломати и какво е основанието за изказванието, че те са нарушавали Виенската спогодба. Защото в случай че основанието е, че са работили за непознати ползи, първият, който би трябвало да бъде изпъден, е Кирил Петков ", сподели през вчерашния ден Петков.

" Много е значимо да му бъде изработен навреме медицински обзор, да бъде освидетелстван и укротен вън от държавните институции и не безусловно вътре на Четвърти километър.

Служебното държавно управление ще бъде изправено пред голямото предизвикателство да възстановява връзките ни с Русия, да подсигурява продоволствената и енергийна сигурност на България. Но прокуратурата е длъжна да повдигне обвиняване за закононарушенията, които бяха осъществени и за невероятните корупционни схеми на Кирил Петков – от границата, през газовите доставки, смазването на вътрешния пазар на зърното и, несъмнено, използването на държавния аероплан като будоар. Това са неща, за които ще се боря с всичките си сили, тъй като това е ползата на България ", сподели още водачът на АБВ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР