Личността на Маруся Мирчевска, съпруга № 1 на Владко Живков,

...
Личността на Маруся Мирчевска, съпруга № 1 на Владко Живков,
Коментари Харесай

Съпруга № 1 на Владко подлудява службите в три държави

Личността на Маруся Мирчевска, брачна половинка № 1 на Владко Живков, е извънредно спорна. За нея се описват всевъзможни бивалици и небивалици. Според една от тях Маруся става сътрудник на американците, когато през 1981 излиза филмът „ Аспарух “ на Людмил Стайков. Тогава в София идва някой си Том Маршъл, който желае да купи правата от името на „ Уорднър Брадърс “, с цел да инсталира къса версия.

Въпросният чужденец давал пет милиона $ на българското кино, а защото Мирчевска се настанила в обкръжението му и станали рисково близки, службите у нас се иправят на нокти. Според тогавашни версии янките на собствен ред били уверени, че обичаната снаха на Тато е безусловно осведомена за държавния, политическия, интимния и фамилния живот на династията, и по тази причина я вербуват. А когато нашенските сътрудници хващат в крачка Маршъл и схващат, че не е никакъв кинаджия, блокират визитите му в София. Маруся пък е изпратена в Съюз на съветските социалистически републики да учи постановка при Глеб Панфилов на държавни разходи. Но Комитет за Държавна сигурност (на СССР) изпраща до българското разузнаване сведение, че снахата води  разблуден живот, документирани със записи и фотоси – освен това непринудено от нейна страна. Получава някаква тапия, без да се е явявала на лекции и изпити.

След развода си с Владо Живков Маруся се показва за режисьор, хвален в Холивуд от самия Милош Форман, а преди години тиражира версията, че Ванга й е поръчала да направи филм за нея. В България обаче се приказва, че някогашната снаха на династията събирала пари от доброволци, с цел да снима продукция за Христо Ботев, само че нито реализира плана, нито възвръща финикийските знаци на спонсорите. А с изключение на, че синът й Тед Влад е милионер, Маруся има завещание и от височайшето семейство на някогашния си мъж. Преди години самата тя признала, че преди време е съумяла да продаде на търг пушка уникат на Тодор Живков за 300 000 $. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР