Личният треньор на Стилияна Николова – Валентина Иванова – сподели

...
Личният треньор на Стилияна Николова – Валентина Иванова – сподели
Коментари Харесай

От щаба на гимнастичките поздравиха Стилияна Николова за медала

Личният треньор на Стилияна Николова – Валентина Иванова – показа пред Българска национална телевизия, че е доста щастлива от извоювания сребърен орден на обръч на Световното състезание по художествена гимнастика в София.

„ Много съм щастлива от триумфа, който ни споходи през днешния ден. Стилияна се показа доста добре, направи мощно съревнование и се надявам по този начин да продължи и в идващите дни “, показа Валентина Иванова.

Генералният управител на националния отбор в самостоятелното Бранимира Маркова разкри, че Стилияна Николова има доста запаси за идващия ден - за осъществяванията на бухалки и лента.

„ Голям воин е Стилияна, огромен товар падна върху нея. Не е изненада този триумф, тя работи извънредно добре, с Валя са доста добър тандем и имат огромно бъдеще. Пожелавам им доста триумфи. Надявам се и на следващия ден да играе на финалите. Утре са ѝ доста мощни уредите. Смятам, че ще се показа доста добре и на следващия ден “, сподели Бранимира Маркова.

„ Днешният ден е доста тежък за мен, щастието от триумфа на Ситилияна и съм доста тъжна, че Боряна Калейн не съумя да взе участие, беше доста добре готова. Почувства се зле най-после на тренировката през вчерашния ден, подвигна висока температура и не съумя да се съвземе през днешния ден “, добави още мениджърът на националния отбор – самостоятелно.

Боряна Калейн не започва на шампионата в " Арена Армеец " поради вирус и висока температура.

Пожеланията на двете треньорки са още веднъж на следващия ден Стилияна Николова да успее да изигра съчетанията си, да е спокойна и съсредоточена.

Трикратната международна шампионка Мария Петрова също поздрави 17-годишната ни състезателка.

„ Поздравявам Стилияна Николова, че съумя да показа България, без значение че остана сама през днешния ден. Денят беше изпълнен с всевъзможни страсти. Съжалявам, че Боряна не съумя да взе участие. Много скърбя, че Дария Атаманов и Калейн, претендентките за златния орден, не вземат участие “, сподели Мария Петрова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР