Личният състав на една от ротите на 28-ма бригада на

...
Личният състав на една от ротите на 28-ма бригада на
Коментари Харесай

Личният състав на една от ротите на 28-а бригада на ВСУ загина почти в пълен състав

Личният състав на една от ротите на 28-ма бригада на Въоръжените сили на Украйна почина съвсем в цялостен състав поради командира, който изпрати хората в контраофанзива през минно поле. Това заяви в сряда формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков.

„ В резултат на огневото проваляне на части от 28-а механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна в региона на село Правдино, Херсонска област, загубите на частта за денонощие възлизат на повече от двеста души и 21 единици военна техника “, сподели той.

Конашенков също по този начин посочи, че „ персоналният състав на 4-та рота от 2-ри батальон на това формирование в действителност е изцяло умрял по виновност на командира на 28-а бригада от Въоръжените сили на Украйна, който е изпратил частта в контраофанзива по минното поле “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР