Личният живот на Андреа е пълна мистерия, а звездата предпочита

...
Личният живот на Андреа е пълна мистерия, а звездата предпочита
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Андреа? Певицата избяга в Албания

Личният живот на Андреа е цялостна тайнственост, а звездата избира да не разкрива никакви детайлности. Феновете обаче търсят всякаква информация за любимката си, която напоследък не ги радва с нови песни, а най-вече с фотосесии от разнообразни неповторими кътчета.

В момента Андреа се намира в друга страна, само че явно е там по работа, а освен за наслаждение и шопинг. Красивата певица е в Албания, само че не е сама, а в компанията на много хубав млад мъж.

Виж още: Какво се случва? Влади от Alex&Vladi със странни послания в мрежата

Блондинката показа в Instagram, че е в Тирана, а на специфична вечеря е излязла с красивия реализатор Серджо, с който се познават от много време. Двамата показаха през 2018 година дуетното парче " Heart Beating Hard ", което до през днешния ден е натрупала над 14 млн. гледания.

Очевидно двамата работят по нов план, за който обаче на този стадий не се знае безусловно нищо. Андреа е написала към фотографията им, направена в известен ресторант, че " нещо се готви ", само че най-вероятно засяга храна за душата, а не за стомаха. 

Някои почитатели прибързаха да предположат, че артистът е новото гадже на Андреа, само че това е много надалеч от истината, а двамата са положителни другари и сътрудници.

Виж още: 24-каратови усмивки с Ивана, дъщерята на Ванко 1! Какво не съумя да скрие хубавицата

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР