Личният автомобил на шефа на Трето РУ в Пловдив Самуил

...
Личният автомобил на шефа на Трето РУ в Пловдив Самуил
Коментари Харесай

Колата на арестувания шеф на Трето РУ в Пловдив засечена пре...

Личният автомобил на шефа на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Самуил Хаджиев, който през вчерашния ден беше задържан дружно със свои шестима подчинени за служебни и престъпни закононарушения, е забелязана пред склад за предпазване на здравна марихуана в асеновградско село.

С автомобила пристигнали трима цивилни, които счупили стъклото на помещението. Пред майката на притежателя на склада те обяснили, че са служители на реда. Жената обаче се усъмнила и се обадила на тел. 112, като продиктувала и номера на автомобила. Това излиза наяве от следствие на glasnews.bg, оповестено по Нова тв.

Според медията арестуваните служители на реда от Трето районно управление (на МВР) са работили като " ударна бригада " и са били обвързани с корупционни схеми, с проституция и наркоразпространение.

При акцията на " Вътрешна сигурност " през вчерашния ден, когато Хаджиев и сътрудниците му бяха арестувани, са осъществени претърсвания на доста адреси.

В момента прокуратурата ревизира всички досъдебни производства, свързани с тъжби на хора за полицейски произвол от страна на Трето районно управление (на МВР).

Заради арестите там в Пловдив през вчерашния ден дойде служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който разгласи, че няма да търпи нарушители под пагон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР