Лична драма: Влюбих се, а имам три деца. Да оставя

...
Лична драма: Влюбих се, а имам три деца. Да оставя
Коментари Харесай

Лична драма: Влюбих се, а имам три деца. Да оставя ли съпруга си?

Лична драма: Влюбих се, а имам три деца. Да оставя ли брачна половинка си?

Едва в този момент, на 47-годишна възраст, разбрах какво е същинската обич. Все отново се двоумя дали да напусна фамилията си.

Досега в никакъв случай не съм се съмнявала, че знам какво е същинска обич. Със брачна половинка ми сме женени от 25 години, имаме три деца – две девойки и едно момче. Винаги сме се разбирали добре, живеем дружно добре и по тази причина си мислех, че това е любовта. Оказа се обаче, че няма нищо общо с това, тъй като преди две години ненадейно срещнах същинската обич и от този момент нещата се обърнаха надолу с главата.

Вече две години изневерявам и по някакъв метод съумявам да го направя неусетно, към този момент. Съпругът ми не се съмнява, само че не знам какъв брой дълго ще продължим по този начин.

Имам възприятие за виновност, а въпреки това, индивидът, с който се виждам, ме притиска да живеем дружно. Но знам доста добре, че децата няма да ми простят и такава стъпка би означавала, че ще ги изгубя, макар че той споделя, че няма нищо срещу да живеят с нас. Съпругът ми също няма виновност. Той постоянно е бил добър брачен партньор и татко, а фактът, че в действителност не го обичам, в действителност е неговата единствена “грешка ”.

Аз в действителност не знам какво да върша.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР