Либерото Владислав Иванов коментира в студиото на предаването Златният гейм,

...
Либерото Владислав Иванов коментира в студиото на предаването Златният гейм,
Коментари Харесай

Владислав Иванов: Не съм играл волейбол от края на август, но бих могъл да помогна

Либерото Владислав Иванов разяснява в студиото на предаването " Златният гейм ", че не е гледал нито един мач от Световното състезание, на което България и Италия бяха домакини.

В навечерието на конкуренцията избухна скандал към него, когато разгласи, че се отдръпва от състава поради скандал със селекционера Пламен Константинов. Той съобщи, че е подготвен да се върне да помогне на тима.

" Винаги съм се отзовавал на повиквателната в националния тим, имах диалог с господин Лазаров, имаха предпочитание да се върна в националния тим, имахме диалози. Видях се и със Силвано Пранди. Заигра ми се волейбол, направих и няколко тренировки с Хебър, не съм играл волейбол от края на август предходната година ", разяснява той.

 Иран - България 3:1

" На 6 май ще се явя, да забележим в какво положение съм и дали бих могъл да оказа помощ на този тим ", добави Иванов за предаването " Златният гейм " по DIEMA SPORT 2.

 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП

" Надявам се Пранди да сплоти тима и да играем като един, уповавам се да успее. Бразилия е любимец, само че в един мач всичко може да се случи, имаме огромни шансове да се класираме на Олимпийски игри, домакини сме ", добави Иванов.

 Нова версия за абсурда в националния тим
" Претенции нямам, не съм поставял условия, не съм имал искания и кой ще е народен селекционер. Пламен Константинов не ме е изгонил от националния тим или освободил, аз самичък си потеглих. Силвано Пранди, поемайки националния тим на България би го сплотил и направил тази мощ, която беше в предходните години ", сподели още волейболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР