Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров призова феновете

...
Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров призова феновете
Коментари Харесай

Теди Салпаров: Нашият отбор се нуждае от вашата помощ и подкрепа

Либерото на националния ни волейболен тим Теодор Салпаров прикани почитателите за поддръжка в мачовете от идния шампионат от Лигата на нациите в София против Сърбия, Русия и Австралия. Салпаров пусна прочувствен пост в профила си в обществената мрежа Инстаграм , с който подкани феновете да дойдат в " Арена Армеец " за поддръжка.

" След двете ни победи над Китай и Аржентина /в Нингбо/ е наш ред да сме домакини за мачовете ни: 1-ви юни /20:00ч./ - против спечелилия от Световна Лига 2016 - Сърбия, 2-ри юни /20:00ч./ - против мощния тим на Австралия, 3-ти юни /20:00ч./ - против европейския първенец - Русия. Мачовете ще са в Арена Армеец и нашият тим се нуждае от вашата помощ и поддръжка в публиката, с цел да се представим по най-хубавия метод. Билетите са в продажба и може да ги намерите на касите в Арена Армеец и на eventim.bg. Благодарим ви и ви чакаме в залата! ", написа Теди Салпаров.
След двете ни победи над Китай и Аржентина /в Нингбо/ е наш ред да сме домакини за мачовете ни:1ви юни /20:00ч./- против спечелилия от Световна Лига 2016 - Сърбия. 2ри юни /20:00ч./ - против мощния тим на Австралия. 3ти юни /20:00ч./ - против Европейския Шампион - Русия. Мачовете ще са в Арена Армеец и нашият тим се нуждае от вашата помощ и поддръжка в публиката, с цел да се представим по най-хубавия метод. Билетите са в продажба и може да ги намерите на касите в Арена Армеец и на @eventim.bg. Благодарим ви и ви чакаме в залата! swipe to see the full video

Публикация, споделена от Teodor Yovchev Salparov (@salparov) на Май 30, 2018 в 8:09 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР