Либерото на Хебър Теодор Салпаров бе изключително щастлив след драматичната

...
Либерото на Хебър Теодор Салпаров бе изключително щастлив след драматичната
Коментари Харесай

Хебър посвети победата на Камило Плачи

Либерото на Хебър Теодор Салпаров бе извънредно благополучен след трагичната победа над испаския Гаугас в срещата-реванш от Шампионската волейболна лига. Пазарджиклии надвиха с 3:1 (25:20, 25:27, 25:16, 25:18) и триумф в " Златния гейм " с 15:13. Салпаров кавалерски посвети успеха на наставника Камило Плачи, който по персонални аргументи пропусна срещата. „ Тази победа я посвещаваме на Камило Плачи, който не можа да бъде с нас в този мач “, съобщи Теодор Салпаров незабавно след успеха.

„ Малко хора са вярвали,че бихме създали подобен мач. Радвам се за целия ни тимове и цялото управление. Видяхме, че сме равностойни с този тим. Видя се, че напрегнат можем да играем. Важното е че продължаваме в Шампионската лига. Вярвахме си, че може да победим през днешния ден. Днес със наличието само че Тодор Алексиев добавихме доста в офанзива. Дай Боже да стигнем и до 3-ия кръг и до Шампионската лига “, добави либерото.

„ Това ме държи жив на тези години. За това си заслужава да упражнявам. Ако съм добре физически мога да играе на това високо равнище и на 39 години “, добави Теди Салпаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР