LG отваря популярната платформа и интегрираните услуги за съдържание към

...
LG отваря популярната платформа и интегрираните услуги за съдържание към
Коментари Харесай

LG разширява обхвата на webOS SMART TV платформата на партньорски телевизионни брандове


LG отваря известната платформа и интегрираните услуги за наличие към производители за даване на по-добро телевизионно прекарване на още повече консуматори

LG Electronics (LG) афишира съществуването на известната си екосистема на телевизионната платформа webOS за други сътрудници на телевизионни марки, нарушавайки статуквото в промишленост, известна със лични операционни системи на разнообразни производители. LG уголемява своя опит отвън производството на тв приемници, с цел да обхване създаването и имплементирането на софтуерната телевизионна платформа webOS от други телевизионни марки. Тези дейности имат капацитет да прекроят телевизионния бизнес както за снабдители на технологии, по този начин и за наличие, като в същото време усилват наличието и известността на LG на международния пазар за занимания в дома.

Като неразлъчен съставен елемент на изключителната екосистема за домашно развлечение на LG, webOS предлага елементарен метод за потребление на притежателите на LG тв приемници посредством своя подсъзнателен дизайн на интерфейса от 2014 година насам. Носителите на лизенз на webOS TV получават познатия и високо оценен UX дизайн дружно с богат набор от функционалности като гласово търсене и надзор, интегрирани логаритми за изкуствен интелект и лесна съгласуваност, които са спечелили позитивни мнения измежду промишлеността и потребителите. С LG webOS TV сътрудниците получават и многообразие от варианти за наличие, в това число достъп до световни приложения за стрийминг услуги като Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, спортната услуга за стрийминг DAZN, както и LG Channels, безплатната услуга на компанията за стрийминг на наличие.* Съвместимите модели тв приемници включват и специфичното отдалечено Magic Motion.



Над двадесет производители на тв приемници от целия свят към този момент са се заели с партньорството с webOS, в това число марки като RCA, Ayonz и Konka, като се чака още сътрудници да се причислят в бъдеще. Екосистемата webOS се поддържа от софтуерни сътрудници като Realtek, Nuance, Gracenote, CEVA и Universal Electronics, дружно с доста други.

„ Платформата webOS е един от най-лесните и комфортни способи за достъп до милиони часове филми и телевизионни излъчвания ", показа Парк Хюнг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „ Приветствайки други производители да се причислят към екосистемата на webOS TV, ние поемаме по нов път, който разрешава на доста нови притежатели на тв приемници да изпитат същите страхотни прекарвания и функционалности, които се оферират и на тв приемниците LG. Очакваме с неспокойствие да въведем тези нови клиенти в невероятния свят на webOS TV. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР