LG Electronics и Google създадоха и стартираха продажбите на 8-инчов

...
LG Electronics и Google създадоха и стартираха продажбите на 8-инчов
Коментари Харесай

LG XBoom AI ThinQ WK9: интелигентен дисплей с поддръжката на Google Assistant

LG Electronics и Гугъл сътвориха и стартираха продажбите на 8-инчов смарт екран със стерео представители с мощ 20 W.
Компанията LG Electronics взаимно с Гугъл показа на пазара 8-инчов образован екран с 20 ватови стерео представители с поддръжката на технологията Meridian Audio. Според LG, звуковата система предлага доста високо качество на аудиото. Налична е предна камера с резолюция 5 мегапиксела за видеочат благодарение на Гугъл Duo Video Calls. Поддържа се Bluetooth безжична връзка. Новото устройство поддържа функционалността на Гугъл Assistant и по този метод е напълно елементарно търсенето на готварски предписания, приемане на информация за прогнозата на времето и други сходни.



Благодарение на 8-инчовия сензорен екран потребителите могат да гледат YouTube клиповете с високо качество. Има достъп до Spotify, картите на Гугъл, Гугъл Photos и другите сходни услуги. Това не е всичко: LG XBoom WK9 може да ръководи другите устройства на LG от семейството LG ThinQ. Това са тв приемниците на LG, битовата техника; поддържат се и други уреди, които не са създадени от LG.



Цената на LG XBoom AI ThinQ WK9 е $300 и това е едно от най-скъпите устройства в тази категория. Продажбите започват в началото в Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР