Лейди Гага пристигна на филмовия фестивал във Венеция с лодка,

...
Лейди Гага пристигна на филмовия фестивал във Венеция с лодка,
Коментари Харесай

Лейди Гага иска всичко, Роди се звезда е последното ѝ преоткриване

Лейди Гага дойде на филмовия фестивал във Венеция с лодка, истински бастион на остарелия Холивуд, като една платинена Афродита, носеща се по вълните, оставяйки след себе си морската пяна.

Снимката на нейното доближаване - седнала повърхностно в профил на лъскавата моторна лодка в дребна черна рокля с елегантно преплетени крайници, с прическа като на звездата на 40-те Бети Грейбъл, държейки алена роза в едната ръка и раздавайки целувки с другата, незабавно обиколи социланите мрежи.

Разбира се, тя не може просто да отиде до премиерата на A Star Is Born, първият игрален филм, в който играе водеща роля. Ходенето е за простолюдието. Плаването, въпреки това, е божествено. Това е активност за сирени, както на митологичните, по този начин и на тези на екрана.

Само за няколко часа в интернет започнаха да разгласяват фотоси на Гага на лодката дружно с фотоси на типичен холивудски звезди, в това число и Мерилин Монро в черен костюм за къпане. На идващия ден, Гага и Брадли Купър, нейният режисьор и приятел, дойдоха ръка за ръка на прожекцията; тя беше облечена в клатеща се бяла рокля. Намигането бе приключено.

Можехме да забележим това идване. Което не е първото й впечатляващо появяване, нито ще бъде последното. Тя желае всичко: Да облече всеки едни костюм, да се допре до всяко едно изкуство.

Прожекцията на римейка Роди се звезда с присъединяване нейно присъединяване провокира възторжените мнения на аудитория и рецензия на кинофестивала в Торонто. Реакцията на сантименталната сага, която е режисьорски дебют на артиста Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди същинска фикс идея към лентата.

Критиците признаха, че са се просълзили, а почитателите, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното " и "възхитително " осъществяване на Лейди Гага.

Роди се звезда бе избран като "неувяхващ холивудски филм, непосредствен до съвършенството ".

Отсега експертите плануват, че продукцията следващата година ще обере Оскар-ите в съвсем всички категории, в това число и в тази за истинска ария.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР