Лейбъристите са на път да победят торите в ключово състезание

...
Лейбъристите са на път да победят торите в ключово състезание
Коментари Харесай

Торите са на път да загубят ключова битка за кмет, възобновявайки лидерската криза за Риши Сунак

Лейбъристите са на път да победят торите в основно съревнование за кмет, което може да хвърли водачеството на Риши Сунак в нов безпорядък, демонстрира бомбено ново изследване.

Анди Стрийт - консервативният кмет на Уест Мидландс - изостава от своя претендент от Лейбъристката партия в региона с по-малко от три седмици до изборите. Проучването на Redfield & Wilton Strategies демонстрира претендента на лейбъристите Ричард Паркър с 42% спрямо Mr Street единствено с 28%, а Reform е на трето място с 13%.

Тори се приготвят за тежка нощ на локалните избори на 2 май, като специалисти предизвестяват, че партията може да загуби до 500 места в съвета - половината от тези, които пазят. Миналия месец анализатори споделиха, че лейбъристите също могат да завоюват към 300 места в съвета, защото партията продължава да води консерваторите в националните изследвания с двуцифрено число.

Проучванията също по този начин демонстрират, че кметът на Лондон Садик Хан ще си обезпечи исторически трети мандат в кметството и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР