Лейбъристите предупредиха, че торите са пристрастени към хаоса, тъй като

...
Лейбъристите предупредиха, че торите са пристрастени към хаоса, тъй като
Коментари Харесай

Разходите за хаоса на торите бяха разкрити, когато гласоподавателите събират сметката за фарса на HS2, миграционната бъркотия и бутилираните избори

Лейбъристите предизвестиха, че торите са пристрастени към хаоса, защото настояват, че гласоподавателите са останали със сметка от £8 милиарда от тяхната кланица.

Ръководителят на акцията на партията Пат Макфадън сподели, че разтърсванията просто ще продължат, в случай че консерваторите съумеят да се вкопчат във властта.

Той акцентира по какъв начин данъкоплатците са наранени от растящите разноски за ипотеки, повтаряни от- избори и пагубното решение за бракуване на северния крайник на HS2. Хаосът с имиграцията на торите също докара до потребността на Министерството на вътрешните работи от избавяне от £2,6 милиарда, до момента в който решението да не се проведат общи избори на 2 май ще коства спомагателни £33 милиона.

Г-н Макфадън сподели: „ Риши Сунак ръководи Консервативната партия в безпорядък и натовари данъкоплатеца със сметката. Тези шокиращи разноски са резултат от партия без хрумвания, която е по-заинтересована да гледа във вътрешността, в сравнение с да се изправи пред страната и да я реализира. Страната се нуждае от пром...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР