Левски удря на ка­мък засега с търсене­то на нов централен

...
Левски удря на ка­мък засега с търсене­то на нов централен
Коментари Харесай

Левски остана без опции за нов централен защитник

Левски удря на ка­мък към този момент с търсене­то на нов централен бранител. Според „ Мериди­ан Мач ", двата най-желани ва­рианти са отказали предлагането на „ сините ". Става въп­рос за млад защитник от холандския гранд ПСВ Айндховен, как­то и за аржентински бранител от първен­ството на Словакия. И при двамата пър­воначално е имало някакво разбирателс­тво, само че след това диалозите са про­паднали, като всеки един от въпросните играчи е отклонил офертата.

Така на този стадий Левски остава без оп­ция за централен за­щитник. Не е напълно ясно, докога на „ Герена " ще търсят та­къв и дали непременно ще желаят да го привлекат до края на лятото, или пък ще оставят тази задача за зимата. По-веро- ятно е въпреки всичко в Левс­ки да форсират неща­та, защото на този пост разполагат единствено с Давид Яблонски, Димитър Пиргов и Георги Ангелов, кой­то ги дублира, въпреки и да бе притеглен в състава за вътрешен халф.

До момента на „ Герена " взеха 12 нови попълнения в състава си, а възможният бранител ще бъде под номер 13. „ Сини­те " към този момент избързаха да пратят чартърен в Ботев (Bp) Деян Ива­нов, който бе гласен за първа алтернатива в отб­раната и по този начин в този момент не престават да тър­сят нови.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР