Левски става първият футболен клуб в България с информационен канал

...
Левски става първият футболен клуб в България с информационен канал
Коментари Харесай

Левски стартира нов информационен проект

Левски става първият футболен клуб в България с информативен канал в мобилната платформа " Viber ". Това стана ясно на днешната конференция на " сините ". Изпълнителният шеф Красимир Иванов съобщи, че клубът застава твърдо зад концепцията на последователите на отбора.
На прага сме да стартираме партньорство с " Viber ", като ще има доста събития и действия. Радостно е, че самодейността идва от почитателите, а и ние взехме решение като клуб да се включим интензивно, разгласи изпълнителният шеф Красимир Иванов.

Този информативен канал ще бъде в действителност нещо, което до момента не е правено. Ще има действителна опция да се комуникира с всички последователи на Левски. Започваме с конкурс за направа на дизайн за стикери. Всеки искащ може да вземе присъединяване и да изпрати предложенията си на платформата freelancer.com. Наградният фонд за най-хубавите стикери е 2 хиляди лв.. Тези стикери няма да бъдат единствените, тъй като ще имаме опция да прибавяме нови и да променяме актуалните. Подписахме контракт с Viber и задачата е осведомителният канал да започва преди началото на пролетния дял. Той ще бъде сходен на тези на европейските тимове, а ние ще се стараем да бъдем и по-добри, съобщи на конференция Антони Джамбазов , който е член на УС на концерн " Синя България ". Чуйте още от конференцията:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР