Левски спечели с 0:1 „Вечното дерби“ срещу ЦСКА, за да

...
Левски спечели с 0:1 „Вечното дерби“ срещу ЦСКА, за да
Коментари Харесай

Магьосникът Мъри строши каръка и донесе Купата на България във „Вечното дерби“

Левски завоюва с 0:1 „ Вечното дерби “ против ЦСКА, с цел да победи с първата си Купа на България от 2007 година насам и то поставяйки завършек на най-дългата серия без триумф над „ алените “ в историята на съперничеството.

Илиян Стефанов вкара единственото попадение в срещата след една от следващите неточности на отбраната на „ алените “ и рикошет в крайници на Лам в 57'.

„ Сините “ бяха надалеч по-стойностният тим в отбранителен проект, като на процедура изолираха всички положения пред вратата си. Те позволиха и един-единствен прецизен удар, който не заплаши по никакъв метод младия Пламен Андреев.



Ако би трябвало да обобщим срещата, още веднъж ще се наложи да заявим, че блясъкът в играта на двата отбора бе пропуснат някъде отвън стадиона, тъй като красивите футболни моменти не просто бяха необичайност, само че и изцяло липсваха.

Станимир Стоилов би трябвало да получи всички вероятни суперлативи през днешния ден, тъй като той трансформира от този тим на ръба на оцеляването отбор, който ще изпрати сезона с трофей.

За Алън Пардю остава горчивата чаша на един съвсем изцяло провален сезон, в който единственият важен триумф бе класирането за групите на Лигата на конференциите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР