Левски ще се изправи срещу латвийския Рига ФК в третата

...
Левски ще се изправи срещу латвийския Рига ФК в третата
Коментари Харесай

Левски обяви часа на третата си проверка

Левски ще се изправи против латвийския Рига ФК в третата си контрола по време на подготвителния си лагер в Дубай, ОАЕ. Двубоят e плануван за 22 януари от 12:00 часа българско време и ще се играе въз основата на „ сините “ - „ JA Sport & Shooting Center “.

" Сините “ имат планувана още една инспекция с латвийския вицешампион – на 25 януари от 15:00 часа българско време. Мачът още веднъж ще се играе на „ JA Sport & Shooting Center “.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
До решението за два следващи мача с латвийците се стигна откакто от Левски взеха решение да анулират всичките си контроли с съветски тимове в Дубай. Така мачът на 22 януари ще бъде на мястото на инспекцията със Спартак (Москва), която трябваше да се изиграе на тази дата.

Досега на лагера си в Дубай " сините " изиграха две контроли, като в първата победиха Ал Насър (2:1), а във втората изгубиха от Ал Кувейт (2:3).

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР