Левски ще получи 1,6 милиона евро за трансфера на бразилския

...
Левски ще получи 1,6 милиона евро за трансфера на бразилския
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Всички пари от Роналдо отиват в НАП

Левски ще получи 1,6 милиона евро за прехвърлянето на бразилския нападател Роналдо в Ростов. Това твърди съветското издание sports.ru в материал по отношение на договорката. Предвижда се всички към 3 милиона лв. да отидат в Национална агенция за приходите. От “Герена ” желаят да облекчат огромната главница към приходната организация, което ще понижи и последващите лихви. Така Левски ще има големи шансове в идващите седмици да подписа отначало съглашение за 3-годишно погасяване на целия дълг, който в този момент е към 10 милиона лв., само че с 3-те милиона лв. от продажбата на Роналдо обстановката ще стане много търпима.

В понеделник сътрудникът на 23-годишния състезател Жулио Сезар Гранха разгласи, че двамата ще летят за Турция на 6 януари, където нападателят да премине медицински прегледи, след което публично да парафира с съветския отбор. Очаква се договорът му да е за 4,5 години.

Сумата по договорката ще бъде към 2 милиона евро, само че 20% от тях ще отидат за предходния клуб на Роналдо – бразилския Баия. Ростов постави на масата 1,5 милиона евро за правата на Роналдо, само че сините желаеха да получат най-малко още 500 000 евро, с цел да се съгласят на продажба. Първоначално това отхвърли съветския клуб, само че стана ясно, че интерес още има и упованията са за усъвършенствана оферта от страна на Ростов. Основната причина е, че тимът се раздели с един от офанзивните си футболисти в лицето на Алексей Йонов. Тимът зимува на десетата позиция в Премиер лигата, като отпред на тима е легендата Валерий Карпин. Преди години в клуба игра някогашният футболист на сините Ивелин Попов, а ЦСКА трансферира нападателя Али Соу.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР