Левски посреща северномакедонския Шкупи в реванш от втория предварителен кръг

...
Левски посреща северномакедонския Шкупи в реванш от втория предварителен кръг
Коментари Харесай

Левски ще довършва Шкупи пред пълен „Георги Аспарухов“ тази вечер

Левски посреща северномакедонския Шкупи в реванш от втория прелиминарен кръг на шампионата Лигата на конференциите. След успеха като посетител с 2:0 очакваняита са през днешния ден „ сините “ да довършат противника на своя „ Георги Аспарухов “. Стадионът е безусловно разпродаден за мача.

Срещата е с начален час 20:00 часа. Левски загря за реванша с разгромна победа с 6:0 над Локомотив София в efbet Лига. Старши треньорът на Левски Николай Костов ще направи единствено една смяна в състава по отношение на първия мач в Скопие. Очаква се вместо Кристиан Димитров на терена да излезе от първата минута Роналдо.

 Снимка: БГНЕС

Ето и акценти от формалната конференция на Костов:

„ Андриан Краев сподели след първия мач, че футболистите са си взели поука, тъй че се надявам да подходят съществено към съперника “, стартира Костов.

„ Мисля, че по този начин и ще стане. Противникът има своите достолепия. Теренът от първия мач не повлия единствено на нашата игра, те също имат технични футболисти. Отборът на Шкупи няма да бъде недооценен, ще подходим професионално. Очакваме този мач с неспокойствие и се радваме, че стадионът ще бъде цялостен. Трябва да бъдем малко по-прагматични, защото имаме два гола преднина. Трябва да затваряме пространствата, само че това не значи, че ще играем защитно. Шкупи има мощни футболисти в средата на терена и доста добър и бърз нападател “.

„ Рикардиньо е подготвен за игра, само че не сме решили дали ще вземе присъединяване при започване на мача. Кристиан Димитров няма да играе “, добави старши треньорът на Левски.

 Снимка: ПФК Левски
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР