Левски подписа договор с халфа на Карлос Охене, съобщиха от

...
Левски подписа договор с халфа на Карлос Охене, съобщиха от
Коментари Харесай

Левски взе ганайски халф от Хебър

Левски подписа контракт с халфа на Карлос Охене, оповестиха от клуба. Контрактът е за период от година и половина. Любопитно е, че единствено преди три седмици сините оповестиха, че не договарят с играчи от българското състезание.

Карлос Охене е роден на 21 юли 1993 година. В кариерата си той играе за кипърските Алки Ларнака и АЕЛ Лимасол. След това играе и за няколко български клуба. В средата на 2016 година облича екипа на Берое, изигравайки 53 мача с 3 гола. След престой в саудитския Оход се завръща в Берое, като изиграва 36 мача с 1 гол.  През лятото на 2021 година се причислява към Царско село, записвайки 11 мача. В началото на 2022 година минава в ЦСКА 1948, с чийто екип изиграва 19 мача. През лятото на 2023 година облича екипа на Хебър, за който има 19 мача.

Карлос Охене идва като заместител на един от капитаните на Левски Андриан Краев, който няма да остане в тима. Договорът на Краев изтича в края на сезона и той отхвърля да подпише нов. Сините пробват да продадат национала през зимния трансферен прозорец. Ако това не стане, той ще си тръгне като свободен сътрудник. Ганаецът даже взе номера на Краев.

Левски продължава да търси заместител и на десния бранител Жереми Петрис, който също ще напусне.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР