Левски победи Септември (София) с 3:2 в контролна среща, играна

...
Левски победи Септември (София) с 3:2 в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Левски потрепери в края срещу Септември, синът на Христо Йовов дебютира за сините

Левски победи Септември (София) с 3:2 в контролна среща, играна на стадион " Георги Аспарухов ".

Георги Миланов (41`) даде задатък за 26-кратните първенци, откакто бе прецизен от дузпа, а младият гений Преслав Бачев (48`) удвои. Велтон (57`) също се разписа. В края на срещата Кристиян Иванов (87`, 90`) означи два гола и оформи крайния резултат.

Двубоят стартира по-добре за " сините ", които още в осмата минута бяха покрай гола. Билал Бари проби отляво и откри Илиян Стефанов, който стреля от точката за дузпата, само че Кристиан Пешов блокира.
 Снимка 568721
Източник:

В 20-ата минута Велтон проби отляво и подаде към Георги Миланов, който остана самичък против вратаря на гостите. Халфът преодоля стража на Септември, само че не съумя да шутира преди топката да излезе в навън.

В 40-ата минута Асен Чандъров фаулира Илиян Стефанов в наказателното поле и съдията Димитър Буров уточни бялата точка. Георги Миланов се нагърби с отговорността и не сгреши - 1:0.
 Снимка 568723
Източник:

На полувремето треньорът на Левски - Станимир Стоилов размени Билал Бари с Преслав Бачев. Именно младокът удвои задатъка на " сините " в 47-ата минута. Миланов проби отдясно и центрира към Цунами, който насочи удар от границата на наказателното поле, а 16-годишният нападател засече неточния изстрел, пращайки топката във вратата.
 Снимка 568745
Източник:

В 58-ата минута резултатът стана типичен Велтон за следващ път сподели страховит дрибъл. Бразилецът проби през няколко съперникови футболисти и с хубав удар в далечния ъгъл от дъгата на наказателното поле се разписа.
 Снимка 568746
Източник:

Две минути по-късно гостите сътвориха най-опасното си състояние досега. Рафаил Пърликов засече с глава центриране от ъглов удар, само че Пламен Андреев мазета топката в нов корнер. От него последва още един рисков изстрел на 16 номер, само че Андреев още веднъж се оправи.

Последваха голям брой смени от страна и на двата треньора, като в игра се появи синът на легендата на Левски Христо Йовов - Кристиян. За него това бе и първи мач за мъжкия тим на " сините ". Заедно с него в игра влязоха Александър Божилов, Ивайло Марков, Димитър Андонов и Марио Дадаков.
 Снимка 568744
Източник:

В 81-ата минута Андриан Краев напредна рисково и дръпна спусъка, само че футболист на Септември постави тялото си на пътя на топката и мазета в ъглов удар. След него последва неакуратен изстрел на Йовов.

В 87-ата минута гостите съумяха да отбележат почетен гол. Кристиян Иванов бе изведен добре и остана очи в очи с Пламен Андреев, като с прекрасен удар и помощ от напречната греда осъществя за 3:1.
 Бербатов на среща с Наско Сираков на
Бербатов на среща с Наско Сираков на " Герена ", желае поддръжка от Левски

В борбата за БФС

В 90-ата минута Кристиян Иванов вкара втори гол за Септември. Нападателят се разписа с удар от към 12-13 метра.
 Георги Миланов с огромен жест към Левски - понижи съществено заплатата си
Георги Миланов с огромен жест към Левски - понижи съществено заплатата си

Подновил контрактът за един сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР