Левски“ победи Етър“ с 5:0 в генералната си репетиция преди

...
Левски“ победи Етър“ с 5:0 в генералната си репетиция преди
Коментари Харесай

Левски победи Етър с 5:0

„ Левски “ победи „ Етър “ с 5:0 в генералната си подготовка преди началото на новия сезон.

Точни за „ сините “ бяха Уелтън, на два пъти Роналдо и на два пъти Бари през втората част.

Марин Петков беше изведе още в 6-ата минута самичък против Станислав Нисторов, само че стреля настрана от десния дирек. Три минути по-късно Петков подаде към Филип Кръстев, само че неговият удар не беше добър и Нисторов улови без проблеми.

Анте Блажевич позволи неправилност в 29-ата минута, след което топката попадна на пътя на Живко Петков, а той стреля от въздуха, само че Николай Михайлов плонжира и мазета в корнер.

Шест минути по-късно Живко Петков стреля от дъгата на наказателното поле на „ Левски “ от фаул, само че право в Николай Михайлов, който боксира топката в корнер.

„ Левски “ пропусна добра опция в 39-ата минута, когато Анте Блажевич центрира в наказателното поле, където Илиян Стефанов получи късмет и стреля от въздуха, само че неопределено над напречната греда в навън.

Филип Кръстев взаимодейства с Уелтън в 55-ата минута, а той стреля от границата на наказателното поле, само че над напречната греда в навън.

„ Левски “ поведе в 58-ата минута. Роналдо подаде на Уелтън, който навлезе в наказателното поле на гостите, финтира двама играчи и стреля, топката рикошира в Олег Димитров и влетя във вратата на Станислав Нисторов.

„ Сините “ удвоиха своята преднина в 64-ата минута. Уелтън получи пас по лявото крило, след което финтира Мартин Моран и подаде към Илиян Стефанов, който не съумя да играе с топката, само че тя попадна на крайници на Роналдо, който не пропусна да я вкара за повторно във вратата на Станислав Нисторов.

„ Левски “ вкара трети гол в 71-ата минута. Уелтън проби по левия фланг и по-късно стреля, само че се получи рикошет в крайници на Илиян Стефанов, след което топката попадна в Роналдо, а той незабавно стреля под плонжа на Станислав Нисторов за 3:0.

Две минути по-късно Роналдо стреля, само че Нисторов плонжира и съумя да избие топката в корнер.

В 82-ата минута Антоан Стоянов подаде към Илиян Стефанов, който пусна отличен пас към Билал Бари в наказателното поле на Етър, а нападателят на „сините“ прати топката във вратата на гостите.

„Левски“ осъществя пети гол в третата минута на добавеното време на мача, когато Уелтън мина през Север Алиев, влезе в наказателното поле и достави топката до Билал Бари, който от близко не пропусна да вкара в опразнената врата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР