Левски организира специален двубой в памет на клубната легенда Георги

...
Левски организира специален двубой в памет на клубната легенда Георги
Коментари Харесай

"Левски" ще почете 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов с мач срещу световноизвестен отбор

Левски " провежда специфичен дуел в памет на клубната легенда Георги Аспарухов. По случай 75-ата годишнина от рождението на някогашния футболист на 19 август ще изиграе дуел против " един от най-големите клубове в света ".

От клуб прецизираха, че името на противника ще бъде разкрито на 4 май по време на турнирния мач с " Ботев " (Пловдив) на " Герена ".

" " 75 години Георги Аспарухов " дава обещание да бъде освен другарска среща, а и паметен футболен театър за цяла България. Пригответе се за извънредно събитие с наелектризираща празнична атмосфера и оспорвана игра, което ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни конфликти ", оповестиха от клуба.

Билетите за срещата ще са на цени от 19.14 до 194.30 лв.. От " Левски " плануват и фамилен пакет – два билета за възрастни и един билет за дете.

Георги Аспарухов играе за " Левски " сред 1959-61 и 1963-71 година, като вкарва 125 гола в 199 мача. Паметни в кариерата му са срещите с " Бенфика " с Еузебио в състава си, който е повторен европейски първенец. Аспарухов бележи три гола в двата мача, които приключват 2:2 и 2:3.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР