Левски не се е отказал от идеята да привлече италианския

...
Левски не се е отказал от идеята да привлече италианския
Коментари Харесай

Левски с интерес към нападател на Динамо

Левски не се е отказал от концепцията да притегли италианския нападател на Динамо (Букурещ) Матия Монтини, пишат медиите в Румъния, представени от Спортал.
 Левски ще залага на кирилицата (видео)
27-годишният стрелец има контракт за още една година и за него би трябвало да бъде платена трансферна сума. През предходната акция той вкара 13 гола за “Червените кучета ” в шампионата.

Ако Левски го желае обаче, ще би трябвало да подготви много сериозна сума, като “сините ” не са единствения претендент за подписа на Монтини.

“Матия има предложение от Израел. То е от Макаби (Тел Авив). Този клуб ни дава 800 хиляди евро за правата на играча, само че повече не мога да ви кажа. Интерес към него има и от Левски ”, съобщи по този мотив треньорът на Динамо Мирча Редник.

Левски към този момент притегли в редиците си един нападател в лицето на Дени Алар от Рапид (Виена). Австриецът пристигна чартърен за един сезон с опцията за откупуване.

“Сините ” обаче желаят да вземат още един футболист в предни позиции, като един от разновидностите бе националът на Кюрасао Рангело Янга.

Той обаче игра за Астана в Шампионската лига нощес, тъй че възможностите за трансфер в посока “Герена ” мощно понижават и от Левски са задействали други варианти.

Освен нападател, Петър Хубчев упорства клубът да се укрепи и с крило и ляв бек.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР