Левски надигра Крумовград с човек по-малко, но не успя да

...
Левски надигра Крумовград с човек по-малко, но не успя да
Коментари Харесай

С човек по-малко Левски не успя да победи Крумовград

Левски надигра Крумовград с човек по-малко, само че не съумя да стигне до гол и двата тима направиха нулево тъждество в мач от 24-ия кръг на Първа лига.

Левски натисна Крумовград в първите минути на мача, само че не сътвори доста положения. Най-големите рискове пристигнаха от фронтални удари от дъгата, като първо Асен Митков изпрати топката в тялото на Янко Георгиев, а по-късно Марин Петков уцели стената от статично състояние.

Крумовград се защитаваше плътно и опитваше да пресира бранителите на Левски при изнасянето на топката, а една от тези обстановки се оказа основна. В 40-ата минута Патрик Луан лиши топката от Патрик-Габриел Галчев, който го фаулира като финален в отбраната. Главният арбитър Ивайло Ненков изгони юношата на " сините " с пряк червен картон и Левски остана с човек по-малко за идващите 50 игрови минути.

Второто полувреме стартира с състояние за " сините ". Левски бе покрай гол в 67-ата минута. Джауад Ел Джемили получи топката по дясното крило и опита техничен удар към далечния ъгъл, само че уцели напречната греда.

" Сините " поведоха с точка на Локомотив Пловдив на четвъртото място, а Крумовград е с една пред Ботев Пловдив на осма позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР