Левски може да преотстъпи младия нападател Борислав Рупанов (18 г.).

...
Левски може да преотстъпи младия нападател Борислав Рупанов (18 г.).
Коментари Харесай

Левски търси отбор на Борислав Рупанов

Левски може да преотстъпи младия нападател Борислав Рупанов (18 г.). През есента той бе част от дублиращия състав, който се подвизава в Югозападната Трета лига. В края на акцията обаче бе привикан от Станимир Стоилов при мъжете. Той бе употребен пет пъти от старши треньора, само че по този начин и не съумя да се разпише.

Централният нападател даже стартира като титуляр в гостуването на Спартак (Варна), приключило 2:2. С привличането на Рикардиньо Рупанов няма да получава доста шансове напролет. Затова и от " Герена " му търсят тим, в който да записва повече игрови минути.
 Продължава пазаренето сред Левски и унгарци за Андриан Краев
Продължава пазаренето сред Левски и унгарци за Андриан Краев

На " Герена " се надяват да получат по-голяма сума от предлаганата досега, която е в размер на към 700 хиляди евро

От " Герена " ще преотстъпят и нидерландеца Нейтън Олдър, който ще премине в последния в класирането Спартак (Варна). През есента той мъчно намираше място в групата на тима. 20-годишният халф бе на терена в общо 5 дуела във всички шампионати, като престоя на терена по-малко от 30 минути.

Със сигурност треньорът Станимир Стоилов ще вземе млади играчи от школата на подготвителния лагер в Дубай, където ще следи изкъсо развиването им.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР